Ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια, bar και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.
             
        
        
        			
												
				
				
					Διάρκεια: 
20 Εβδομάδες
Μαθήματα: 
3 φορές την εβδομάδα
				
                
					Έναρξη: 
10/11/2025
				
				
				
					Έναρξη: 
10/11/2025
				
			 
            
		        
        
        			
            	
					                    Θεματικές Ενότητες
                    
- Bartender
- Sommelier
- Restaurant operation and Food & Beverage Management
 
             
                
        			
            	
					                    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
                    όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες οργάνωσης, λειτουργίας και διεύθυνσης κάθε επισιτιστικής επιχείρησης.
                 
             
                
        			
            	
                	
            		Το πρόγραμμα προσφέρει:
                    
- Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Εισαγωγή στον χώρο της επαγγελματικής εστίασης
- Δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων
- Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας
- Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
- Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
- Είσοδο στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE