Διακρίσεις

Participation at the Agro-Festival in Technopolis

April 3, 2013 - Διακρίσεις

Μια μοναδική εμπειρία για τους σπουδαστές μας!

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες ομάδες σπουδαστών και καθηγητών της σχολής LE MONDE βρίσκονταν στο Agroquality Festival που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι από 28 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.

 

 

Οι σπουδαστές μας έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στο φεστιβάλ με την παρουσία τους καθώς ανέλαβαν να δημιουργούν έξυπνες συνταγές, τις οποίες ετοίμαζαν επιτόπου, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη τα προϊόντα που τους παρείχαν οι εκθέτες.

Στον πολύ όμορφο χώρο της Τεχνόπολης συγκεντρώθηκαν εκθέτες παραδοσιακών και αγροτικών προϊόντων από ολόκληρη την Ελλάδα. Μερικά από τα ξεχωριστά και αγνά προϊόντα που είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν οι σπουδαστές μας ήταν μελισσοκομικά, γαλακτοκομικά, οπωροκηπευτικά, προϊόντα ελιάς και κρέατος καθώς επίσης και προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για τους σπουδαστές μας, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αγνά προϊόντα της ελληνικής γης και να πειραματιστούν χρησιμοποιώντας την έμπνευση και τη φαντασία τους για να παρασκευάσουν συνταγές.

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.