Διακρίσεις

LE MONDE Bartender Contest

January 11, 2012 - Διακρίσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ο πρώτος διαγωνισμός LE MONDE bartender Open με θέμα την tequila, με την ευγενική υποστήριξη της Tequila Patrón.

Συνολικά 20 άτομα διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Classic Cocktail και Creative Cocktail ενώ από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των 2 αυτών κατηγοριών προέκυψε ο καλύτερος LE MONDE Bartender of the year 2012.

Πρώτη στην κατηγορία LE MONDE Bartender of the year αναδείχθηκε η κ. Καπετανάκη Ιωάννα η οποία παρασκεύασε το κλασικό tequila sunrise και το δημιουργικό cocktail που ονόμασε El Corason. Η κριτική επιτροπή της κατηγορίας Classic Cocktail αποτελούνταν από τον κ. Μάκη Βελισσαρόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, τον κ. Λάλο Χατζόπουλο, καθηγητή εστιατορικής και bar και τον κ. Σταύρο Κολοβό, καθηγητή bar. Η κριτική επιτροπή για την κατηγορία Creative Cocktail αποτελούνταν από τον κ. Ιωάννη Κοροβέση, διακεκριμένο και βραβευμένο bartender, την κ. Βάλια Χάλαρη, Brand Manager της Tequila Patron και τον κ. Άκη Τράντα, καθηγητή bar και Bar Manager στον ξενοδοχείο Semiramis. Τέλος, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ήταν ο κ. Γιάννης Πατεστής, Συντονιστής Σπουδών Ξενοδοχειακής Διοίκησης και καθηγητής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Όλοι οι συμμετέχοντες το απόλαυσαν καθώς είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν εκπληκτικά cocktails και ταυτόχρονα αντάλλαξαν απόψεις με τους συναδέλφους τους.

Οι νικητές παρέλαβαν συμβολικά δώρα και συλλεκτικές φιάλες Tequila Patrón ενώ η πρώτη νικήτρια έλαβε και επιταγή πρόσθετης επιμόρφωσης 500 € σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία Classic Cocktail

Πρώτο βραβείο: Χίος Αντώνης
Δεύτερο βραβείο: Τέζας Ιωάννης
Τρίτο βραβείο: Γούργουρας Αντώνης και Παυλούδης Αλέξανδρος

Κατηγορία Creative Cocktail

Πρώτο βραβείο: Καπετανάκη Ιωάννα
Δεύτερο βραβείο: Γούργουρας Αντώνης
Τρίτο βραβείο: Γιαννίμπα Χριστίνα

Κατηγορία LE MONDE Bartender of the year 2012

Πρώτο βραβείο: Καπετανάκη Ιωάννα
Δεύτερο βραβείο: Γούργουρας Αντώνης
Τρίτο βραβείο: Τέζας Ιωάννης

Ευχαριστούμε θερμά την The Patrón Spirits Company για την ευγενική υποστήριξη του διαγωνισμού.

Δημοσιεύθηκε: 11/1/2012

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.