Τι κρύβεται πίσω από ένα ζουμερό και νόστιμο burger; Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις από τον maître του είδους, chef Γιώργο Γογόπουλο. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να δημιουργείτε τα πιο ζουμερά και γευστικά burgers.  Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές  σε συνδυασμό με την ποιοτική  επιλογή κρέατος,  τα κατάλληλα καρυκεύματα και το σωστό ψήσιμο, μας οδηγούν στη δημιουργία ιδιαίτερων γαστρονομικών προτάσεων.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Γιώργος Γογόπουλος
Read his mini bio
X

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και κάτοχος του τίτλου “Advanced Professional Programme in Culinary Arts” του προγράμματος LE MONDE-FERRANDI. Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, συμμετέχει ενεργά ως εισηγητής  σε κύκλους σεμιναρίων, καθώς και στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Αθήνα και τη Ρόδο (Grande Bretagne/Astir Palace-The Luxury Collection-Starwood, Hilton), εστιατόρια, πολυτελείς θαλαμηγούς, τακτικά εργάζεται κι ως ιδιωτικός σεφ. Η ενασχόλησή του στο παρελθόν, με τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις από διοικητική και συμβουλευτική θέση, του έχει δώσει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να υποστηρίζει την πλήρη λειτουργία μιας αντίστοιχης επιχείρησης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου «για μάγειρες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.

 

seminar date:
27/02/2020 - 16.45-20.00
Cost: 50€

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.