Σε αυτό το τριήμερο Μasterclass, θα μάθουμε τι αποτελεί έμπνευση  για τον chef pâtissier Νικόλα Νικολακόπουλο, καθώς και πώς την αποτυπώνει στις ζαχαροπλαστικές του δημιουργίες. Θα αναλυθούν τα  απαιτούμενα  στάδια που οδηγούν στον επιτυχημένο σχεδιασμό μιας αυθεντικής δημιουργίας και θα αξιολογηθεί η επιρροή των διεθνών τάσεων στο γευστικό αποτέλεσμα και στο dessert styling. Καινούριες, πρωτότυπες δημιουργίες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, λίγο πριν την κυκλοφορία του ομότιτλου βιβλίου του.

Πρώτη μέρα: Τρίτη 11/02/2020

Δεύτερη μέρα: Τετάρτη 12/02/2020

Τρίτη μέρα: Πέμπτη 13/02/ 2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Νικόλας Νικολακόπουλος
Read his mini bio
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας – Pastry Chef και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας-Chef, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, ενώ παράλληλα είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στη ζαχαροπλαστική, τη σοκολάτα και το παγωτό στη σχολή και τα εργαστήρια του Maison LENÔTRE στο Παρίσι. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εργαστήρια και εστιατόρια ως Chef pâtissier και Chocolatier. Σήμερα είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και Pastry Chef  Consultant επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πολλές συνταγές και τεχνικές του, έχουν γνωρίσει μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα γαστρονομικά περιοδικά.

seminar date:
11/02/2020 - 11.30-15.45
Cost: 340€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.