Δεν λέμε ποτέ όχι σε ένα αφράτο ραβανί ή σε έναν ολόφρεσκο, μυρωδάτο μπακλαβά. Τα πολίτικα γλυκά είναι λατρεία! Αρώματα από φρέσκο βούτυρο, καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και βανίλια, μας παρασύρουν στη γείτονα χώρα. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε συνταγές από τα πιο λαχταριστά, παραδοσιακά γλυκά της Κωνσταντινούπολης, με την υπογραφή του pastry chef,  Ζαφείρη Κλωνάρη.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Ζαφείρης Κλωνάρης
Read his mini bio
X

Απόφοιτος της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με μετεκπαιδεύσεις στην ιταλική ζαχαροπλαστική και στην παρασκευή παγωτού στην Πάρμα.Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε αρκετές επιχειρήσεις. Το 2007 συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη, Pierre Hermé και ομάδα συνεργατών του.Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διδάσκει τα τελευταία χρόνια την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

 

seminar date:
28/02/2020 - 13.15-15.45
Cost: 40€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.