Είναι σαφές ότι οι φυσαλίδες έχουν πλέον κατακτήσει μια περίοπτη θέση στη γεύση μας και η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, έχει να επιδείξει σπουδαία αφρώδη, ξηρά, ημίξηρα και ημίγλυκα.  Ένα αφρώδες κρασί είναι δροσιστικό, είναι παιχνιδιάρικο, είναι πέρα για πέρα ταιριαστό με την περίοδο που διανύουμε. Oι επιλογές είναι αναρίθμητες, όπως και οι φυσαλίδες τους!

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Χρύσα Γιατρά-Μπατζή
Read his mini bio
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος των τίτλων Sommelier-Οινοχόος από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE όπως και του International Wine Management (OIV) από το Paris X, αντίστοιχα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει οινολογία, την τέχνη του οινοχόου και παραδοσιακά τρόφιμα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο                 LE MONDE. Έχει εργαστεί σε πολυτελή εστιατόρια και deluxe ξενοδοχεία της Ελλάδας (όπως Σπονδή, Ορίζοντες, Hilton, Elounda Mare Relais & Chateaux, Porto Elounda & Peninsula All Suite Hotel, Οινοπάθεια, Δεξαμενές), ενώ απασχολήθηκε και στην παραγωγή σε μεγάλα σπίτια της Βουργουνδίας (Leflaive, Trapet, La Pousse d’Or, Chevalier, Nudant, Minot), στο Κτήμα Μητραβέλα, Κτήμα Χατζημιχάλη, στο Κτήμα Μπριντζίκη αλλά και Bodegas Monje στην Ισπανία.  Ανήκει σε πιστοποιημένη ομάδα δοκιμαστών ελαιολάδου.Επίσης, έχει εργαστεί στους Berry Brothers (BBR) στο Λονδίνο και στη διεύθυνση Marketing- Δημ. Σχέσεις-Πωλήσεις-Εξαγωγές στο Κτήμα Κ. Λαζαρίδη. Παράλληλα γραφεί κείμενα (Οινοχόος Καθημερινή, Αθηνόραμα, pοpaganda.gr και σε blogs), είναι κριτής σε διεθνεις διαγωνισμούς, δημιουργεί wine lists και wine projects, events και είναι ιδρύτρια του project συμβουλευτικού food and wine χαρακτήρα www.aestheses.com.

 

 

seminar date:
19/12/2019 - 17.35-20.00
Cost: 50€

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.