Τα  αγνά προϊόντα την κατάλληλη εποχή και οι ορθές μαγειρικές τεχνικές, απογειώνουν γευστικά ένα πιάτο. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin executive chef, Τάσος Μαντής, μας συστήνει  τους πρωταγωνιστές του κήπου του και τους αναδεικνύει με τον γευστικότερο τρόπο, σε ένα διήμερο Μasterclass που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους δικούς σας μαγειρικούς στόχους.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 12/02/2020

Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 13/02/2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Τάσος Μαντής
Read his mini bio
X

Ο chef έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin). Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story. Μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, τον βρίσκουμε σήμερα στο δικό του γαστρονομικό εστιατόριο Soil στο Παγκράτι, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία.

seminar date:
13/02/2020 - 09.45-14.00
Cost: 160€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.