Ο chef Τάσος Αλεξιάδης, μας μαθαίνει πώς να επιλέγουμε τα μέρη του κρέατος σύμφωνα με τις παρασκευές μας, να διακρίνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και να αναδεικνύουμε τις γευστικές και ποιοτικές διαφορές τους. Παράλληλα, δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στα στάδια ωρίμασης, τον κατάλληλο τρόπο κοπής και τον σωστό τρόπο παρασκευής της ευαίσθητης αυτής πρώτης ύλης.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Αναστάσιος Αλεξιάδης
Read his mini bio
X

Με τη μαγειρική τέχνη ξεκίνησε το 1978, με την είσοδό του στην κρατική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων, από τότε μέχρι και σήμερα χωρίς καμία διακοπή ασχολείται αποκλειστικά με τη γαστρονομία. Ένα μακρύ ταξίδι γνώσης, δημιουργίας και προσφοράς στον χώρο της γαστρονομίας με σταθμούς σε πολλές διακεκριμένες επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η επιθυμία του από την αρχή της καριέρας του να γνωρίσει νέες μεθόδους, τεχνικές και γαστρονομικές συνήθειες, εκπληρώθηκε αφού μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις όπως η HILTON στην Αθήνα και στο Λονδίνο, το Club Aldiana Siam στην Ταϋλάνδη, τα ξενοδοχεία Elounda beach & Elounda bay palace και με πολλές άλλες. Με πολλές συμμετοχές σε εκπαιδευτικά προγράμματα μετεκπαίδευσης και σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, δεν παραλείπει να μεταδίδει τις γνώσεις που αποκτά γύρω από τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στον τομέα της εστίασης, στους μαθητές του ως καθηγητής μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

seminar date:
16/01/2020 - 11.30-14.00
Cost: Δωρεάν

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.