Success stories

Panos Mponoutas

June 10, 2016 - Success stories

Απόφοιτος Hotel Management 2003


Η επιλογή σου να σπουδάσεις στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE πώς προέκυψε;

Μέσω του αδελφού μου, που ήταν ήδη σπουδαστής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE στην ειδικότητα Chef, όπου μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω την τουριστική βιομηχανία. Με εντυπωσίασε το επάγγελμα και θέλησα να το σπουδάσω. Εκείνος τώρα εργάζεται ως Chef στο Λος Άντζελες και εγώ ετοιμάζομαι για τη νέα μου επαγγελματική πρόκληση στο εξωτερικό.

Πώς επέλεξες το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και πού νομίζεις ότι σε βοήθησε;

Με βοήθησε να ξεκινήσω, ήταν το έναυσμα, οι βασικές γνώσεις ενός νέου ανθρώπου που θέλει να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο, αφού η LE MONDE αποτελεί μία από τις καλύτερες σχολές στη χώρα.

Ποια είναι η επαγγελματική εμπειρία σου μέχρι σήμερα;

Στο μεσοδιάστημα των σπουδών μου στη LE MONDE, είχα κάνει πρακτική άσκηση σε εστιατόρια στην Κύπρο και την Ολλανδία, όπου εργάστηκα ως F&B Μanager. Μεγάλες προοπτικές προέκυψαν μέσω των επαφών μου κατά τη διάρκεια των σπουδών στην Ελβετία.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο σημαντικό επαγγελματικό σου επίτευγμα μέχρι σήμερα;

Οι σπουδές μου, οι γνώσεις που αποκόμισα και οι επαφές με σημαντικούς ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας. Γιατί τα καλύτερα και μεγαλύτερα έρχονται… Κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποίησα, συνεργάστηκα με σημαντικά στελέχη διεθνών αλυσίδων όπως Ritz Carlton, Rosewood, Four Seasons, Royal Savoi, Jumeira, Compass. Επίσης είμαι μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης HCIMA (Hotel & Catering International Management Association).

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.