Διακρίσεις

1st prize at the Aperitif à la Française competition

March 3, 2005 - Διακρίσεις

Λευκά ψηλά καπέλα … για βραβεία! Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν και κέρδισαν το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Aperitif à la Francaise, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Το πιο διάσημο γαλλικό έθιμο του κόσμου πραγματοποιήθηκε στο αρχοντικό περιβάλλον της Villa France στο Πασαλιμάνι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2005. Οι προσκεκλημένοι του Γάλλου Πρέσβη κου Μπρουνό Ντελέ συναντήθηκαν γύρω από πρωτότυπες γεύσεις γαλλικών προϊόντων.

 

 

Ήταν μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις με κορυφαία εκείνης του Διαγωνισμού Μαγειρικής μαθητευόμενων μάγων της κουζίνας. Οι σπουδαστές διαγωνίστηκαν στη δημιουργία μπουφέ με θέμα Aperitif à la Francaise, με πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες βασισμένες στα γαλλικά προϊόντα που τους είχαν δοθεί ειδικά για την περίσταση. Επάξια κατέκτησαν την 1η θέση, αφού το μπουφέ με τα γευστικά finger foods που παρουσίασαν ήταν χειροτέχνημα εικόνας και γεύσης. Η κριτική επιτροπή της εκδήλωσης, ο Γάλλος πρέσβης και πολλοί παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις εξαιρετικές δημιουργίες. Λίγο μετά τις 11 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που ανέδειξαν τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE νικητή.

Ευχαριστούμε τα καταστήματα Habitat για την ευγενική παραχώρηση των σκευών, που χρησιμοποιήθηκαν εκείνη τη βραδιά.

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.