Πρωταγωνιστές της ιταλικής κουζίνας, με αμέτρητους συνδυασμούς. Σε αυτό το διήμερο, 100% hands –on workshop, θα κατανοήσουμε την τεχνική για φρέσκια ζύμη για ζυμαρικά, όπως επίσης τη ζύμη για νιόκι και πολέντα. Θα μάθουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ θα ζυμώσουμε, θα ανοίξουμε και θα αποξηράνουμε ζυμαρικά. Θα αναλύσουμε διαφορετικές ποικιλίες ρυζιών και μέσα από γευστικές δημιουργίες θα μάθουμε τη σωστή τεχνική μαγειρέματος των διαφορετικών ειδών για ριζότο. Ένα πλήρες σεμινάριο που θα ικανοποιήσει απόλυτα το πάθος σας για την ιταλική κουζίνα.

Πρώτη μέρα: Δευτέρα 17/02/2020

Δεύτερη μέρα: Τρίτη 18/02/2020

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Ηλίας Κόκκορης
Read his mini bio
X

Ο Ηλίας Κόκκορης είναι απόφοιτος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργασθεί σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας όπως το Sofitel Athens Hotel, ως executive chef στο ξενοδοχείο Semiramis του ομίλου YES HOTELS. Τώρα πια δημιουργεί στο δικό του ιταλικό εστιατόριο. Διδάσκει ως καθηγητής Μαγειρικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

seminar date:
18/02/2020 - 11.30-15.45
Cost: 210€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.