Νέα, ανακοινώσεις

Eπανέναρξη στις 18 Μαΐου!

Απρίλιος 30, 2020 - Νέα, ανακοινώσεις
Στις 29 Απριλίου, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε την ημερομηνία επανέναρξης της λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας. Η επανέναρξη που αφορά στις εκπαιδευτικές δομές, ορίστηκε για τις 18 Μαΐου. Αναμένουμε όλες τις απαραίτητες σχετικές διευκρινήσεις οι οποίες θα μας ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό της προσαρμογής της λειτουργίας μας στο πλαίσιο που θα καθοριστεί από τους αρμόδιους φορείς. Προτεραιότητά μας, όπως πάντα, αποτελεί η ασφάλεια όλων, σπουδαστών, καθηγητών, εργαζομένων και επισκεπτών της Σχολής μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε ήδη πάρει μια σειρά από προληπτικά μέτρα τα οποία και θα ολοκληρώσουμε μόλις ανακοινωθούν οι οδηγίες των αρμόδιων φορέων, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια στις 18 Μαΐου και να συνεχίσουμε τα μαθήματά μας. Μόλις λάβουμε από τους αρμόδιους φορείς τις απαραίτητες διευκρινήσεις, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την επανέναρξή μας.
Μέχρι τότε, μένουμε υγιείς, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι και παρακολουθούμε το υλικό που αναρτάται στην ψηφιακή μας πλατφόρμα. Σύντομα θα τα πούμε και από κοντά, διατηρώντας πάντα τις αποστάσεις υγειονομικής ασφάλειας!
Σας περιμένουμε όλους για να συνεχίσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σας!
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.