Το διαδίκτυο και ειδικότερα τα κοινωνικά δίκτυα μας δίνουν τη δυνατότητα να ασκήσουμε κριτική, να βαθμολογήσουμε, να κριτικάρουμε οτιδήποτε μπορεί να αναρτήσει κάποιος σε μια ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική το 53% από τους χρήστες του TripAdvisor υποστηρίζουν ότι δε θα κλείσουν τη διαμονή τους σε κάποιο ξενοδοχείο εάν δεν έχει reviews.

Αν, λοιπόν, το ξενοδοχείο  δυσκολεύεται να πάρει κριτικές από τους επισκέπτες υπάρχουν οι τρόποι να αλλάξει αυτό;

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE.
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας επιχειρηματικών βιβλίων, καθηγητής μάρκετινγκ στη LΕ ΜΟΝDΕ, blogger (marketing-tips.gr) και εισηγητής σεμιναρίων.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA in Marketing) από το Cleveland State University (Αμερική), καθώς και πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Έχει συγγράψει 18 τίτλους, μεταξύ των οποίων τα: «Παράπονα Πελατών. Μπελάς ή Ευκαιρία», «Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών. 60 τρόποι για να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες», «Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Εφαρμογή στον Τουρισμό», «Airbnb. Πώς να διαπρέψεις ως οικοδεσπότης» και «Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1,2,3».

Αποσπάσματα από τα βιβλία, καθώς και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στην τηλεόραση, ενώ έχει προσκληθεί ως ομιλητής από διάφορες οργανώσεις και φορείς όπως Palso, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, ΕΕΔΕ, Forum.

Αρθρογραφεί στο epixeiro.gr, είναι συνεργάτης της HotelTraining, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ και προώθησης για το ιστορικό ξενοδοχείο «Το Σπίτι του Καπετάνιου» στην Πρέβεζα, το «Tesoro Hotel» στη Λευκάδα, το κατάστημα εστίασης «FoodLab» στη Χίο και το «Κτήμα Υδρούσα» στην Άνδρο.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/04/2022 - 11:30 - 13:15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.