Ειδικότητα

Η διδακτική μεθοδολογία που ακολουθείται δημιουργεί νέους επαγγελματίες στον τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας. Στόχος του προγράμματος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζεται για να μπορεί να ανταποκριθεί στην ποικιλία των επαγγελματικών ρόλων της συγκεκριμένης ειδικότητας, που έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι απόφοιτοί της με τις εξειδικευμένες γνώσεις που έχουν αποκτήσει, δρουν υπό την επίβλεψη και ανάληψη ευθύνης Διαιτολόγου Διατροφολόγου ΑΕΙ –ΑΤΕΙ.

  • Wellness &
    Spa resorts
  • Υπηρεσίες catering
  • Κέντρα διαιτολογίας
  • Ινστιτούτα αδυνατίσματος
  • Κέντρα αισθητικής
    & ομορφιάς
  • Οίκοι ευγηρίας
  • Εστίαση
  • Ιατρικά κέντρα
  • Φαρμακεία
Στέλεχος
Διατροφολογίας
– Διαιτολογίας
Η ζήτηση για ειδικότητες σε θέματα διατροφής και διαιτολογίας έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής και των διατροφικών συνηθειών.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πραγματική θεωρητική & εργαστηριακή διδασκαλία υψηλών
προδιαγραφών

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Αθλητισμός και Διατροφή
Ψυχολογία και Διατροφή
Παχυσαρκία και Μεταβολισμός
Βιοτεχνολογία
Οργάνωση και Διοίκηση Διαιτολογικών χώρων
Έλεγχος και Καταλληλότητα Τροφίμων

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Το πρόγραμμα σπουδών εμβαθύνει σε ειδικές επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες ώστε οι απόφοιτοι να γίνουν ικανοί και περιζήτητοι επαγγελματίες.

Δράσεις και σεμινάρια

Ο εμπλουτισμός του προγράμματος με μια σειρά από εξειδικευμένα σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να έρθουν σε επαφή με το μελλοντικό τους επάγγελμα και να κατανοήσουν σε βάθος την ειδικότητά τους.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Το γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας της LE MONDE, φροντίζει να τοποθετήσει τους αποφοίτους σε επιχειρήσεις με σκοπό την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, ενώ παραμένει στο πλευρό τους και κατά την περίοδο αναζήτηση εργασίας.

Στέλεχος
Διατροφολογίας
– Διαιτολογίας
Πολύτιμος σύμβουλος σε θέματα διατροφής και δημιουργίας ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Eπαγγελματικά πλεονεκτήματα

Συνεχής αυξανόμενη ζήτηση νέων επαγγελματιών
Βοήθεια στη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας πολλών ανθρώπων
Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Διάρκεια Σπουδών

Η φοίτηση είναι διετής
(4 ακαδημαϊκά εξάμηνα + 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης)
και ξεκινά κάθε Οκτώβριο & Φεβρουάριο.

Τα μαθήματα ενισχύονται με εξειδικευμένη σύγχρονη βιβλιογραφία του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Τη διδασκαλία επιμελούνται κορυφαίοι καθηγητές με μεγάλη εμπειρία. Οι απόφοιτοί μας αποκτούν εξοικείωση με τις νέες τάσεις και εξελίξεις σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ενδεικτικές Διδασκόμενες Ενότητες

  • Ειδικά Θέματα Φυσικής
  • Γενική Χημεία
  • Αρχές Διατροφής Ι, ΙΙ
  • Μοριακή Βιολογία και Γενετική
  • Ανατομία
  • Αναλυτική Χημεία
  • Νοσολογία
  • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
  • Μικροβιολογία
  • Χημεία Τροφίμων
  • Βιοστατιστική
  • Βιοχημεία
  • Ασφάλεια και Υγιεινή στην Εργασία
  • Τεχνικές Παρασκευής Διατροφής Ι, ΙΙ
  • Βιοτεχνολογία
  • Νομοθεσία και Δεοντολογία
  • Θεραπευτική Διαιτολογία
  • Παχυσαρκία και Μεταβολισμός
  • Έλεγχος και Καταλληλότητα Τροφίμων
  • Ψυχολογία και Διατροφή
  • Ψυχολογία Υγιών Ατόμων
  • Ψυχολογία
  • Φαρμακολογία
  • Αθλητισμός και Διατροφή
  • Οργάνωση και Διοίκηση Διαιτολογικών Χώρων
  • Κλινική Παθολογία

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών


    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.