Professional Title in Innovative Cuisine

DOWNLOAD BROCHURE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE και το Κορυφαίο Ισπανικό Πανεπιστήμιο Γαστρονομίας, προσφέρουν στους αποφοίτους γαστρονομικών ειδικοτήτων και τους νέους επαγγελματίες της εστίασης με επαρκή επαγγελματική εμπειρία, τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν τον τίτλο

Professional Title in Innovative Cuisine

  • Ζήστε μια εκπληκτική γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα και το San Sebastian για 3 εβδομάδες!
  • Εργαστείτε με τους κορυφαίους Ισπανούς και Έλληνες Master Chefs.
  • Εξοικειωθείτε με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές.
  • Εξελίξτε την τεχνογνωσία σας.
  • Εμπλουτίστε τη γαστρονομική σας κουλτούρα.
  • Βελτιώστε το προσωπικό σας food styling.
  • Καθιερώστε τη γαστρονομική σας υπογραφή.
Διάρκεια:
3 εβδομάδες
Μαθήματα:
55 ώρες
Έναρξη:
Φεβρουάριος 2023
Έναρξη:
Φεβρουάριος 2023

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

αποφοίτους επισιτιστικών τμημάτων και σε νέους επαγγελματίες του χώρου με επαρκή επαγγελματική εμπειρία.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Μετεκπαίδευση δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Δυνατότητα διεθνούς καριέρας
  • Ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού
  • Πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Απόκτηση επαγγελματικών προσόντων με τη σφραγίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE
  • Γνωριμία και επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου
  • Είσοδος στο Club Αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

 

    ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ:
    Πρόγραμμα Σπουδών


    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.