Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE BOOTCAMP SEPTEMBER EDITION

Αύγουστος 6, 2019 - Νέα, ανακοινώσεις

10-12 Σεπτεμβριου – Μια πολύτιμη και συναρπαστική εμπειρία περιμενει τους μελλοντικούς Chefs & Pastry Chefs

Για 2η φορά, κατ’ αποκλειστικότητα, η LE MONDE σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα του πώς θα είναι οι σπουδές σου – ανοίγοντάς σου ένα παράθυρο για να δεις… το μέλλον σου!

Αλήθεια, πόσο σημαντικό είναι για σένα να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά τη μοναδική εμπειρία της φοιτητικής ζωής, μπαίνοντας στη σχολή που θέλεις να φοιτήσεις και να δοκιμάσεις στην πραγματικότητα την καριέρα που ονειρεύεσαι επαγγελματικά;

Η LE MONDE σε καλεί να συμμετάσχεις τον Σεπτέμβριο στο δεύτερο εκπαιδευτικό Bootcamp! Τρείς μέρες πραγματικής εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef, προσφέρονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής και στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει, από κορυφαίους επαγγελματίες καθηγητές του κλάδου.

Το LE MONDE Bootcamp September Edition θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, στους υψηλών προδιαγραφών χώρους της σχολής LE MONDE στο Μοσχάτο. Απευθύνεται σε όλους τους επίδοξους Chefs & Pastry Chefs, ηλικίας 17 έως 40 ετών που θέλουν να μοιραστούν το πάθος τους για  τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αληθινές συνθήκες εκπαίδευσης και εκμάθησης. Να «μαθητεύσουν» δηλαδή κοντά σε top καθηγητές του ομίλου – καταξιωμένους Chefs & Pastry Chefs – παρακολουθώντας μαθήματα και σεμινάρια, ειδικά διαμορφωμένα για εκείνους. Απόλαυσε 3 ημέρες δωρεάν μαθημάτων, ζώντας τη μοναδική εμπειρία φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών LE MONDE.

Οι δωρεάν θέσεις για το LE MONDE Bootcamp September Edition είναι μετρημένες.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων: 21 Αυγούστου!
Μείνετε συντονισμένοι!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.