Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Introduction to the Italian Pasta Culture by Roberto Bassi, chef Academia BARILLA LE MONDE Food Professionals 2019

Φεβρουάριος 26, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Introduction to the Italian Pasta Culture by Roberto Bassi, chef Academia BARILLA LE MONDE Food Professionals 2019.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.