Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για την κατάρτισή σας στις Τουριστικές, Ξενοδοχειακές και Γαστρονομικές Σπουδές.

Στόχος του Ομίλου μας είναι να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τουριστικά εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου, παρέχοντας άριστη υλικοτεχνική υποδομή και καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό, ώστε να εξασφαλίσουμε στους αποφοίτους μας μία εξαιρετική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αν είσαστε απόφοιτος Λυκείου (Ενιαίου / ΤΕΛ / ΕΠΛ) ή Β’ κύκλου ΤΕΕ, μπορείτε να «κατεβάσετε» την αίτηση εγγραφής εδώ.

Αν είσαστε:

  • απόφοιτος Γυμνασίου ή
  • απόφοιτος Α’ κύκλου ΤΕΕ ή
  • απόφοιτος Άλλης Σχολής Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών ή
  • επαγγελματίας του Τουριστικού & Επισιτιστικού Χώρου με τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσία

Ειδικότερα, αν ενδιαφέρεστε για Προγράμματα Μετεκπαίδευσης μπορείτε να «κατεβάσετε» την αίτηση εγγραφής εδώ και για Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, μπορείτε να «κατεβάσετε» την αίτηση εγγραφής εδώ.

Σας παρακαλούμε, αφού «κατεβάσετε» την αίτηση που σας ενδιαφέρει, να την εκτυπώσετε και να τη συμπληρώσετε με τα στοιχεία που ζητούνται. Τέλος να την αποστείλετε με fax στο 210-4839305, όπου το υπεύθυνο προσωπικό του Ομίλου θα την παραλάβει και θα σας ενημερώσει για τα υπόλοιπα βήματα της εγγραφής σας. Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε την αίτησή σας ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση : Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346.

Καλώς ήρθατε!

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.