Νέα, ανακοινώσεις

Διαγωνισμός Μαγειρικής Concours Olivier Roellinger 2021

30 Δεκεμβρίου, 2020 - Νέα, ανακοινώσεις

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός μαγειρικής,αφιερωμένος στη διατήρηση των υδρόβιων πόρων, για μελλοντικούς επαγγελματίες στον κλάδο της μαγειρικής.

ETHIC OCEAN – OLIVIER ROELLINGER

Ο διαγωνισμός Concours Olivier Roellinger για τη Νότια Ευρώπη θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στις 26  &  27 Απριλίου 2021.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή αποστέλλοντας τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected]  έως τις 10/01/2021 για να διαγωνιστείς στις 3 παρακάτω ενότητες:

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ.

        Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της βιωσιμότητας και της ευαισθητοποίησης των νέων chef σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Διεθνή Διαγωνισμό Ethic Ocean του Oliver Roellinger.

 

LE MONDE

Οι Κορυφαίοι των Τουριστικών Σπουδών

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.