Νέα, ανακοινώσεις

Διαγωνισμός Μαγειρικής Concours Olivier Roellinger 2022

20 Δεκεμβρίου, 2021 - Νέα, ανακοινώσεις

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός μαγειρικής, αφιερωμένος στη διατήρηση των θαλάσσιων πόρων, για μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

CONTEST OLIVIER ROELLINGER

Ο διαγωνισμός Concours Olivier Roellinger για τη Νότια Ευρώπη θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE στις 20  &  21 Ιουνίου 2022.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή αποστέλλοντας τα απαραίτητα έγγραφα στο [email protected]  έως τις 21/01/2022.

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ και εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:  κ. Βασίλης Μπρίνιας,  Βιβλιοθήκη Σχολής LE MONDE , 3ος όροφος ή επικοινώνησε στο: [email protected]

 Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της βιωσιμότητας και της ευαισθητοποίησης των νέων chef καθώς και των μελλοντικών επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης, σε θέματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τον Διεθνή Διαγωνισμό “Concours Olivier Roellinger” που διοργανώνεται από τον περιβαλλοντικό οργανισμό Ethic Ocean.

LE MONDE

Οι Κορυφαίοι των Τουριστικών Σπουδών

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.