Οι συμμετοχές για το LE MONDE BOOTCAMP έχουν ολοκληρωθεί!

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή, θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου ή/και e-mail, για να μάθουν αν επιλέχθηκαν. Ακολουθείστε μας στα social media για να μαθαίνετε όλες τις μελλοντικές ενέργειες και δραστηριότητές μας.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Bootcamp FAQ

Για μια ολόκληρη ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία του να είσαι φοιτητής της LE MONDE, χωρίς καμία χρέωση και δεσμεύσεις, πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις τις σπουδές σου. Θα παρακολουθήσεις τα πρώτα σου μαθήματα στα σύγχρονα εργαστήρια της σχολής, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες και απαιτήσεις των μαθημάτων της κορυφαίας σχολής μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα.

Για αποφοίτους Λυκείου από 17 έως 40 ετών με ενδιαφέρον για σπουδές στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική ή τη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

To LE MONDE BOOTCAMP θα γίνει στις εγκαταστάσεις της LE MONDE, στην Αθήνα (Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο). Μέσα σε 5 διδακτικές ώρες, την Πέμπτη 8 Ιουλίου, θα πάρεις μία πρώτη γεύση από το πρόγραμμα σπουδών της σχολής με εργαστηριακά και θεωρητικά μαθήματα όπως:

 • CHEF
  • Μαγειρική Τέχνη
 • PASTRY CHEF
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη
 • HOTEL MANAGEMENT
  • Οινολογία
  • Hospitality Management
  • Bar & Restaurant Operations
  • e-Tourism

Όσοι περάσουν στο LE MONDE BOOTCAMP θα ενημερωθούν μέσω e-mail και τηλεφωνικά έως την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν ακυρώσεις για τις θέσεις του LE MONDE BOOTCAMP, τότε οι επιλαχόντες θα λάβουν την πρόσκλησή τους όσο πιο άμεσα γίνεται.

Για το LE MONDE Bootcamp θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου:

 • Φωτοτυπία της ταυτότητας
 • Υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης θεωρημένη (για τους ανήλικους)​
 • Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test για COVID-19 σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Η LE MONDE θα σου παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορείς να παρακολουθήσεις και να συμμετάσχεις στα μαθήματα.​

Μπορείς να ακυρώσεις τη συμμετοχή σου στο LE MONDE BOOTCAMP ακόμα και αν επιλεχθείς. Θα παρακαλούσαμε όμως, να γίνει η ακύρωση όσο πιο άμεσα γίνεται ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα ο επιλαχών που θα πάρει τη θέση σου. Την ακύρωση μπορείς να την κάνεις επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 210-4830500.

Η δράση LE MONDE BOOTCAMP υλοποιείται δωρεάν από το LE MONDE Κ.Δ.Β.Μ. και οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.

Σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες της πολιτείας και με γνώμονα την ύψιστη ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, καθώς και τη δημόσια υγεία, η LE MONDE έχει θεσπίσει και εφαρμόζει απαρέγκλιτα πρωτόκολλα πρόληψης και ασφάλειας, όπως:​

 1. Προσέλευση με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος self-test για COVID-19 σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή που έχει πραγματοποιηθεί έως 24 ώρες πριν το LE MONDE BOOTCAMP
 2. Κάμερα θερμομέτρησης κατά την είσοδο​
 3. Χορήγηση γαντιών και μασκών στους υποψηφίους/συμμετέχοντες​
 4. Δημιουργία ομάδων έως 15 ατόμων για τα εργαστηριακά μαθήματα​
 5. Τήρηση αποστάσεων και μέτρων υγιεινής και ασφάλειας σε όλους τους χώρους εντός της σχολής

Για να δεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής μπορείς να πατήσεις εδώ.