Οι συμμετοχές για το LE MONDE BOOTCAMP έχουν ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και σύντομα, όσοι δήλωσαν συμμετοχή, θα λάβουν e-mail για να μάθουν αν επιλέχθηκαν. Μείνετε συντονισμένοι στο κόσμο της LE MONDE για να μάθετε και για τις επόμενες ενέργειες και δραστηριότητές μας.

Bootcamp FAQ

Για τρεις μέρες θα ζήσεις την εμπειρία του να είσαι φοιτητής της LE MONDE χωρίς καμία χρέωση και δεσμεύσεις, για να ξεκινήσεις τις σπουδές σου. Θα παρακολουθήσεις τα πρώτα σου μαθήματα στα σύγχρονα εργαστήρια της σχολής, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες και απαιτήσεις των μαθημάτων της κορυφαίας σχολής μαγειρικής στην Ελλάδα.

Για αποφοίτους Λυκείου από 17 έως 40 ετών με ενδιαφέρον για σπουδές στη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική.

To LE MONDE BOOTCAMP θα γίνει στις εγκαταστάσεις της LE MONDE, στην Αθήνα (Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο). Τις τρεις μέρες των μαθημάτων το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 διδακτικές ώρες από καθηγητές της σχολής. Θα πάρεις μία πρώτη γεύση από το πρόγραμμα σπουδών της σχολής με εργαστηριακά και θεωρητικά μαθήματα όπως:

  • Τέχνη μαγειρικής
  • Στοιχεία ζαχαροπλαστικής τέχνης
  • Οινολογία
  • Οργάνωση & Λειτουργία Εστιατορίου

Όσοι περάσουν στο LE MONDE BOOTCAMP θα ενημερωθούν μέσω e-mail και τηλεφωνικά έως την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που υπάρχουν ακυρώσεις για τις θέσεις του LE MONDE BOOTCAMP, τότε οι επιλαχόντες θα λάβουν την πρόσκλησή τους όσο πιο άμεσα γίνεται.

Για το LE MONDE Bootcamp θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου:

  • Φωτοτυπία της ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης θεωρημένη από το ΚΕΠ (για ανήλικους ηλικίας 17 ετών)

Η LE MONDE θα σου παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορείς να παρακολουθήσεις και να συμμετάσχεις στα μαθήματα.

Μπορείς να ακυρώσεις τη συμμετοχή σου στο LE MONDE BOOTCAMP ακόμα και αν επιλεχθείς. Θα παρακαλούσαμε όμως, να γίνει η ακύρωση όσο πιο άμεσα γίνεται ώστε να ενημερωθεί έγκαιρα ο επιλαχών που θα πάρει τη θέση σου. Την ακύρωση μπορείς να την κάνεις επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 210 4830500.

Η δράση LE MONDE BOOTCAMP, υλοποιείται δωρεάν από το LE MONDE Κ.Δ.Β.Μ. Επιπέδου 2, και οι συμμετέχοντες δεν λαμβάνουν βεβαίωση σπουδών ή πιστοποίηση.

Για να δεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής πάτα εδώ.