Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τους εκπροσώπους του Beef Bar Restaurant Athens, κ.κ. Μιχάλη Μαρμαρινό – Restaurant Manager και Παναγιώτη Ρέτζη – Head Chef. To concept του Beefbar στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace και αποτελεί το concept restaurant που συνέλαβε πριν από 15 χρόνια ο Riccardo Giraudi.
Η συνέντευξη απευθύνεται σε σπουδαστές των τμημάτων ξενοδοχειακής διοίκησης (Hotel Management), μαγειρικής τέχνης (chef) και ζαχαροπλαστικής τέχνης (pastry chef).
Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 11.00 π.μ.
Χώρος διεξαγωγής: 4ος όροφος, αίθουσα εκδηλώσεων
Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία των συνεντεύξεων, παρακαλείστε όπως:
Για τις συνεντεύξεις, τηρείται σειρά προτεραιότητας και ο αριθμός των συνεντεύξεων καθορίζεται από τον χρόνο που διαθέτουν οι εκπρόσωποι της εκάστοτε επιχείρησης*.
Σάς ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας