Ένα εξελιγμένο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρέχει σύγχρονες τεχνικές και γνώσεις που αφορούν στον καφέ και αυτό που χαρακτηρίζεται ως «τρίτο κύμα». Έχει ως σκοπό τη γνωριμία και την εμπέδωση ειδικών εννοιών που σχετίζονται με το προϊόν του καφέ και το ευρύτερο αντικείμενο εργασίας ενός Barista.
Όσοι συμμετέχουν, λαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό και έρχονται σε επαφή με σπάνιες ποικιλίες καφέ.
Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους του τμήματος Barista & Coffee Expert και σε επαγγελματίες του χώρου με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία.