Ένα εξελιγμένο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρέχει σύγχρονες τεχνικές και γνώσεις που αφορούν στον καφέ και αυτό που χαρακτηρίζεται ως «τρίτο κύμα». Έχει ως σκοπό τη γνωριμία και την εμπέδωση ειδικών εννοιών που σχετίζονται με το προϊόν του καφέ και το ευρύτερο αντικείμενο εργασίας ενός Barista.
Όσοι συμμετέχουν, λαμβάνουν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό και έρχονται σε επαφή με σπάνιες ποικιλίες καφέ.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στον τομέα του καφέ & της εστίασης με σχετική εμπειρία που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους καθώς και σε απόφοιτους του τμήματος Barista & Coffee Expert.