Το νέο πρόγραμμα Hotel & Tourism Professionals’ Lectures 2013

Το νέο πρόγραμμα διαλέξεων τουρισμού ξεκίνησε δυναμικά.

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Αναδυόμενες και ώριμες τουριστικές αγορές. Ελλάδα, Τουρκία, Β.Αφρική, Ισπανία. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος» ξεκίνησαν οι διαλέξεις τουρισμού για τη φετιν ή χρονιά.

Ο κ. Δεριζιώτης Κωνσταντίνος, εκδότης του εξειδικευμένου περιοδικού Χρήμα και Τουρισμός παρουσίασε στους σπουδαστές των τμημάτων διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των νέων αναδυόμενων τουριστικών αγορών αλλά και των ήδη αναγνωρισμένων τουριστικών προορισμών και εστίασε στον τρόπο που «πλασάρεται» ο ελληνικός τουρισμός σε σχέση με τις ανταγωνιστικές χώρες.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με έναν διάλογο ανάμεσα στους σπουδαστές και τον κ. Δεριζιώτη σε σχέση με το μέλλον και τα περιθώρια βελτίωσης του ελληνικού τουρισμού.

Η διάλεξη αυτή εγκαινίασε την νέα σειρά διαλέξεων τουρισμού Hotel & Tourism Professionals’ Lectures 2013. Η σειρά διαλέξεων απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές των ειδικοτήτων Hotel Management και Tourism Management και έχει στόχο να παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του τουρισμού, όπως αυτές παρουσιάζονται από τους ειδικούς του χώρου.

Για να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των διαλέξεων πατήστε εδώ.