Sous Vide. Κενό στη Μαγειρική; – 27 /11/2014

sous vide

 

Πέμπτη 27 /11/2014 17.35-20.00

Η τεχνική sous vide αποτελεί την πιο ακριβή μέθοδο για να φέρετε, κάθε φορά, με συνέπεια το γευστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Χαρακτηρίζεται ως η τεχνική του ομοιόμορφου ψησίματος που βοηθά στη διατήρηση των χυμών και των αρωμάτων, ενώ ενισχύει το νούμερο ένα ζητούμενο, τη γεύση! Γνωρίστε την και τελειοποιήστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες.

Κόστος 60€

Εισηγητής : Μιχάλης Ντουνέτας