Restaurant financial management

Σεμινάριο για τη σωστή διαχείριση εστιατορίου

Ποια είναι η βασική διαφορά κόστους και εξόδου; Πώς μπορεί να υπολογίσει σωστά ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου τα παραπάνω; Πότε μια επιχείρηση αυτού του είδους είναι επικερδής και από τι εξαρτάται αυτό;

Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντήθηκαν στο σεμινάριο με θέμα restaurant financial management του κύκλου σεμιναρίων food professionals που παρουσίασε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, ο καθηγητής της LE MONDE, κ. Γιάννης Πατεστής.

 

 

Το σεμινάριο θα μπορούσε να αποτελεί και έναν οδηγό προς όλους όσους επιθυμούν ή έχουν ήδη ανοίξει ένα εστιατόριο. Ο κ. Πατεστής μέσα από μια συνοπτική παρουσίαση έδειξε όλα εκείνα τα σημεία κλειδιά, τα οποία πρέπει να γνωρίζει και να ακολουθεί ένας νέος επιχειρηματίας, προκειμένου να μην αποβεί επιζήμια η επιχείρησή του. Στη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν και πρακτικά παραδείγματα, τα οποία βοήθησαν τους σπουδαστές να αντιληφθούν καλύτερα πώς να υπολογίζουν σωστά τα οικονομικά στοιχεία μιας επιχείρησης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πατεστή για την εξαιρετική παρουσίαση.