Restaurant Financial Management (ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ)

Τρίτη    18/3/2014    10.00 – 13.00

Η σωστή  διαχείριση ενός εστιατόριου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί συνδυασμό πολλών και διαφορετικών παραγόντων. Η καλή γνώση της αγοράς και των προμηθευτών προϊόντων, η σωστή κοστολόγηση των πρώτων υλών, ο υπολογισμός εσόδων και εξόδων, η ομαδικότητα και οι διοικητικές ικανότητες, είναι απαραίτητα για τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επισιτιστικής επιχείρησης. Μια παρουσίαση – συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για επίδοξους επιχειρηματίες της εστίασης.

Εισηγητής: Γιάννης Πατεστής                                Κόστος 30€