Reinventing the Greek Cuisine

Με την παρουσίαση των εμπνευσμένων συνταγών του βραβευμένου chef, Μιχάλη Νουρλόγλου, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του Reinventing the Greek Cuisine, στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις σε συνταγές που διακρίνονται για την τεχνική τους αρτιότητα.
Ενώ, το δεύτερο μέρος, την Τρίτη 22/01, βρήκε τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια της Σχολής LE MONDE να δημιουργούν και να προετοιμάζουν τη δική τους συνταγή, σε έναν διαγωνισμό ανάδειξης της συνταγής που θα κατακτήσει, ποιος ξέρει, μία θέση σε αυτό που ονομάζεται Νέα Ελληνική Κουζίνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και φυσικά, στους δύο νικητές: Κάραλη Άγγελο και Πατσόπουλο Ιωάννη.