• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Παρουσίαση Οινοποιείων ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ

Μια οινική περιήγηση στους αμπελώνες ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ παρακολούθησαν οι σπουδαστές μας την Τρίτη 29 Ιανουαρίου.

Η κ. Λίλη Δημητρίουυπεύθυνη marketing και επικοινωνίας της εταιρείας, μας παρουσίασε με συντομία την ιστορία και τη δράση της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ο κ. Δημήτρης Γριζάςοινολόγος, μας παρουσίασε κάποια από τα διακεκριμένα κρασιά ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ.

 

 

Η οικογένεια Τσάνταλη καλλιεργεί αμπέλια, οινοποιεί σταφύλια και αποστάζει τσίπουρα και ούζο από το 1890. Διατηρεί ιδιόκτητα οινοποιεία:

• Στον Άγιο Παύλο της Χαλκιδικής,
• Στη Ραψάνη του Ολύμπου,
• Στο Μετόχι Χρωμίτσας του Αγίου Όρους
• Στη Νάουσα της Μακεδονίας
• Στη Μαρώνεια της Θράκης

Οι σπουδαστές μας δοκίμασαν τα εξής: KANENAS Ροζέ 2011, από τον αμπελώνα Μαρώνεια Θράκης, ΜΕΤΟΧΙ Χ λευκό 2011 και ΜΕΤΟΧΙ Χ ερυθρός 2006 από τον αμπελώνα Άγιο ΄Ορος, Μετόχι Χρωμίτσας, και ΡΑΨΑΝΗ 2009 και ΡΑΨΑΝΗ GRAND RESERVE 2007 από τον Όλυμπο.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ για την παρουσίαση.