Νέο τμήμα Intensive Pastry Chef

Νέο τμήμα Intensive Pastry Chef ξεκινάει τον Μάιο στη LE MONDE

Τώρα η υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη είναι για όλους!

Για όλους εσάς τους ερασιτέχνες που λατρεύετε την ζαχαροπλαστική τέχνη και θέλετε να φτιάχνετε γλυκά…σαν επαγγελματίες ξεκινάει νέο τμήμα Intensive Pastry Chef την Τρίτη 21 Μαΐου.

Για 6 συνεχόμενες εβδομάδες οι καθηγητές της σχολής θα σας μάθουν να παρασκευάζετε τα πιο νόστιμα γλυκά αλλά και να τα παρουσιάζετε με το πιο άψογο dessert styling.  Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε την ποδιά σας και να μπείτε στο εργαστήριο, όπου θα δουλέψετε ενεργά με την βοήθεια των chefs ζαχαροπλαστικής φτιάχνοντας όλα τα γλυκά με τα χεράκια σας!

Διάρκεια: 6 εβδομάδες

Διδακτική μέθοδος: 100% εργαστηριακό πρόγραμμα

Πρόγραμμα: Τρίτη και Παρασκευή: 17.15 – 21.15

Έναρξη Νέου τμήματος : Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Για πληροφορίες – κρατήσεις: 210 8211700, info@lemonde.edu.gr

Δημοσιεύθηκε: 30/4/2013