• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

 French Breads – LE MONDE Workshops 2019

  02/03/2019

Βιογραφικό σημείωμα και επιτυχημένη συνέντευξη για ξενοδοχείο 5 αστέρων

  01/03/2019

Grilling. Η τεχνική της Σχάρας – LE MONDE Food Friends 2019

  28/02/2019

 Candy Bars – LE MONDE Food Friends 2019

  27/02/2019

Introduction to the Italian Pasta Culture by Roberto Bassi, chef Academia BARILLA LE MONDE Food Professionals 2019

  26/02/2019

Τάρτα by chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος

  22/02/2019

Το λεμόνι στη ζαχαροπλαστική – LE MONDE Food Professionals 2019

  22/02/2019

The Poultry Series – LE MONDE Workshops 2019

  22/02/2019

Greek Wine Tapas Bar – LE MONDE Food Professionals 2019

  22/02/2019