• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

HAACP στην επαγγελματική κουζίνα – LE MONDE Food Professionals 2019

  22/03/2019

Τούρτα. Φόρμα, Γεύση, Υφή – LE MONDE Masterclass 2019

  21/03/2019

Μαγειρεύοντας στο Shaker – LE MONDE Food Professionals 2019

  21/03/2019

Εξόρμηση στον Παρνασσό για σκι!

  19/03/2019

Dessert & Styling – LE MONDE Food Professionals 2019

  19/03/2019

Διάλεξη με θέμα την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από τον κ. Χατζηγιαννάκη Γιώργο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Σελήνη»

  18/03/2019

Hotel & Tourism Professionals’ Lectures: Οινοτουρισμός

  18/03/2019

Τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International

  18/03/2019

Κρέμα Γάλακτος – LE MONDE FOOD PROFESSIONALS 2019

  18/03/2019