• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Ανακοινώσεις

Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των σπουδαστών που κατέκτησαν την τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας TROPHÉE MILLE INTERNATIONAL 2019

  22/04/2019

Πρώτη θέση για τη σπουδάστρια μαγειρικής Ελισάβετ Μάτσα, στον διαγωνισμό για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ

  21/03/2019

Ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος στη LE MONDE

  19/03/2019

Διάλεξη με θέμα την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από τον κ. Χατζηγιαννάκη Γιώργο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Σελήνη»

  18/03/2019

Τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International

  18/03/2019

WORKSHOP – The pork series. Ένα διήμερο workshop για το χοιρινό και τα μυστικά του

  14/03/2019