• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Νέα

Διάλεξη: «Το Marketing στη Γαστρονομία» από τον κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου, Executive Chef του Hilton Athens

  15/04/2019

Μέλι: Διαδικασία παραγωγής και χαρακτηριστικά γνωρίσματα

  29/03/2019

Πρώτη θέση για τη σπουδάστρια μαγειρικής Ελισάβετ Μάτσα, στον διαγωνισμό για το καλύτερο ελληνικό εκλέρ

  21/03/2019

Τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International

  19/03/2019

Εξόρμηση στον Παρνασσό για σκι!

  19/03/2019

Ο διακεκριμένος chef pâtissier Δημήτρης Χρονόπουλος στη LE MONDE

  19/03/2019