Μετεκπαίδευση στην υψηλή γαστρονομία

Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE και η γαλλική σχολή FERRANDI – Paris προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική επιμόρφωση σε όλους τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και τους απόφοιτους γαστρονομικών ειδικοτήτων μέσα από 2 εξειδικευμένα προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής διάρκειας 7 εβδομάδων.

Τα προγράμματα διεξάγονται στην Αθήνα και το Παρίσι και είναι 100% εργαστηριακά. Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται βήμα βήμα, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ελλήνων και Γάλλων chefs. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν πτυχίο αναγνωρισμένο από τον εκπαιδευτικό όμιλο LE MONDE και την γαλλική σχολή FERRANDI – Paris.

 

 

Τα προγράμματα είναι τα εξής:
Πρόγραμμα Advanced Professional Programme in Culinary Arts 2013 για τους απόφοιτους της ειδικότητας μαγειρικής τέχνης
Διάρκεια: 20 Μαΐου 2013 – 5 Ιουλίου 2013

Μαθήματα στην LE MONDE στην Αθήνα:
20 Μαΐου – 28 Ιουνίου
Μαθήματα στο Παρίσι
1 Ιουλίου – 5 Ιουλίου

Πρόγραμμα Advanced Professional Programme in Pastry 2013 για τους απόφοιτους της ειδικότητας ζαχαροπλαστικής τέχνης!
Διάρκεια: 20 Μαΐου 2013 – 5 Ιουλίου 2013

Μαθήματα στην LE MONDE στην Αθήνα:
20 Μαΐου – 28 Ιουνίου
Μαθήματα στο Παρίσι
1 Ιουλίου – 5 Ιουλίου

Σύνολο ωρών διδασκαλίας από καθηγητές LE MONDE: 60 ώρες

Σύνολο ωρών διδασκαλίας από καθηγητές FERRANDI-Paris: 60 ώρες

Η διδασκαλία των μαθημάτων και το εκπαιδευτικό υλικό μεταφράζονται στα ελληνικά.
Η Ferrandi – Paris βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού και θεωρείται η κορυφαία σχολή γαστρονομίας στο Παρίσι.
Ο εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στα επαγγέλματα τουρισμού και είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO).

Για πληροφορίες – εγγραφές: 210 8211700, info@lemonde.edu.gr