LE MONDE Bootcamp. Η απόλυτη εμπειρία εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε!

LeMonde-148 - Copy
To LE MONDE Bootcamp ολοκληρώθηκε!  Οι τυχεροί συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία των μαθημάτων σε πραγματικές συνθήκες μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής LE MONDE.

Από την Τρίτη ως την Πέμπτη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακολούθησαν μαθήματα Οινολογίας, Υγιεινής, Χημείας Τροφίμων, Στοιχείων Εστιατορικής, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στους ειδικά διαμορφωμένους εργαστηριακούς χώρους της σχολής LE MONDE.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες φόρεσαν την ποδιά τους και μπήκαν μέσα στα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της σχολής για να δουν πώς γίνεται ένα πραγματικό μάθημα. Ξεκίνησαν να τεμαχίζουν και να φιλετάρουν τις  πρώτες ύλες για το μάθημα της μαγειρικής, ενώ οι ζαχαροπλάστες άρχισαν να ζυγίζουν αντίστοιχα τα υλικά τους, όπως ακριβώς γίνεται στα εργαστηριακά μαθήματα του προγράμματος σπουδών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη των καθηγητών τους κατάφεραν να δημιουργήσουν συνταγές  και να δουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

To LE MONDE Bootcamp επεφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις! Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους καθηγητές της σχολής, όπως τους chef Μάκη Καλόσακα, Μιχάλη Ντουνέτα, Γκίκα Ξενάκη, Μιχάλη Νουρλόγλου,  Δημήτρη Αμβράζη,  Στέλιο Αποστόλου, τους pastry chef Κωνσταντίνο Χολέβα,  Χάρη Ψιλόπουλο, Διονύση Σιδηροκαστρίτη και τους καθηγητές οινολογίας, τεχνολογίας τροφίμων και ξενοδοχειακών, Μαρία Τζίτζη, Βασιλική Τρίμμη και Γρηγόρη Φαρμάκη. Επίσης, συνάντησαν και συζήτησαν με τον Δημήτρη Χρονόπουλο, επώνυμο και καταξιωμένο pastry chef και τον Μανώλη Σαρρή, απόφοιτο της σχολής, νικητή του φετινού τηλεοπτικού διαγωνισμού MasterChef.

Όλοι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που τους απέδειξε ότι η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι ειδικότητες απαιτητικές αλλά με το σωστό πρόγραμμα, τους έμπειρους καθηγητές και τις σύγχρονες και πρότυπες εγκαταστάσεις, ο δρόμος της επαγγελματικής επιτυχίας είναι βέβαιος.

Τελικά όλοι στο LE MONDE Bootcamp μοιράστηκαν το πάθος για μαγειρική και ζαχαροπλαστική!