Haute Pâtisserie Française  2/12/2014 -5/12/2014

haute patisserie francaise

 

Μια σειρά σεμιναρίων υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να γνωρίσουν νέες τεχνικές αλλά και καινοτόμες παρουσιάσεις.  Ανακαλύψτε τις τρέχουσες τάσεις στη σύγχρονη γαλλική ζαχαροπλαστική  από τον Chef Pâtissier της φημισμένης σχολής Ferrandi-Paris, Claude Jean Marie CHIRON.

  •  Τρίτη     2 Δεκεμβρίου    :

10.00 – 13.00 – Τάρτες, κλασικές και μοντέρνες

17.30 – 20.30 – Κλασικά γαλλικά γλυκά με μοντέρνα αισθητική                                                               

  • Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου  :

10.00 – 13.00 & 17.30 – 20.30 – High end desserts, κατευθείαν από τη Γαλλία

  • Πέμπτη  4 Δεκεμβρίου  :

13.30 – 16.30  & 17.30 – 20.30 – Μόνο σοκολάτα

  • Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου :

9.00 – 12.00 – Χριστουγεννιάτικοι κορμοί

                Haute Pâtisserie Française – Επιδόρπια Yψηλής Aισθητικής,

 

Εισηγητής: Claude Jean Marie CHIRON