• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Αίτηση Απασχόλησης

Αιτήσεις Απασχόλησης

Αν είστε σπουδαστής ή απόφοιτος των τμημάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και επιθυμείτε το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας να σας βοηθήσει στην εύρεση εργασίας ή πρακτικής άσκησης, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα με τα παρακάτω πεδία

Στοιχεία ενδιαφερομένου

 
Αριθμός Μητρώου Σπουδών στην LE MONDE:
Ονοματεπώνυμο*:
Τηλέφωνο*:
email*:
Διεύθυνση Κατοικίας : Οδός & Αριθμός:
Περιοχή:
Τ.Κ.:
Πόλη:
Είστε απόφοιτος*:  ΝΑΙ ΟΧΙ

Αν εργάζεστε τώρα παρακαλώ συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία:

 
Εταιρεία Θέση Διάρκεια

Επιλεγμένη θέση:

Πληροφορίες επιλεγμένης θέσης:
Ειδικότητα: Ζαχαροπλάστης
Είδος επιχείρισης: Αρτοποιείο- Ζαχαροπλαστείο
Πόλη-Περιοχή: Κορυδαλλός, Ελλάδα
Πληροφορίες: 1
Κωδικός θέσης: 6772 - Α

Επισύναψη βιογραφικού

Γενικά σχόλια και παρατηρήσεις σας

 

 
• Τα στοιχεία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
• Ενδεχομένως να ζητηθεί από το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας η προσκόμιση επικυρωμένων αντιγράφων σπουδών.
• ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των αιτούντων θέσης εργασίας είναι η ενημέρωση του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας εντός 24 ωρών από την έκδοση της συστατικής επιστολής που τους επιδίδεται, για το αποτέλεσμα της συνάντησης εργασίας (interview) που έχει οριστεί. Επίσης ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ενημερώσουν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, το εν λόγω Γραφείο με το εάν τελικά προσελήφθησαν, τη στιγμή που θα το πληροφορηθούν από την εταιρεία.

 

Η μη έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας από τον αιτούντα εργασία, καταγράφεται από τον υπεύθυνο προσωπικό του Γραφείου και επιφέρει έως και διακοπή οποιασδήποτε μελλοντικής συνεργασίας.
 

Η αποστολή των βιογραφικών σας στοιχείων μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων. Πριν μας αποστείλετε τα βιογραφικά σας στοιχεία βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους παρόντες όρους και συμφωνείτε με αυτούς.
Εσείς φέρετε την ευθύνη της παροχής ακριβών και αληθών πληροφορίων.
Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο 18346, τηλ. 2104830500, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@lemonde.edu.gr, καθίσταται για τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε δια μέσου της συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας «Αιτήσεις απασχόλησης» και της επισύναψης του βιογραφικού σας σημειώματος:
α) Υπεύθυνος Επεξεργασίας στην περίπτωση που αυτά συλλέγονται στο πλαίσιο επιλογής από τη LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ του κατάλληλου εργοδότη για την εκπόνηση πρακτικής άσκησης,
β) Εκτελών την Επεξεργασία στην περίπτωση που αυτά συλλέγονται για λογαριασμό άλλων εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό.
Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ προβαίνει, στην απαιτούμενη επεξεργασία των απολύτως απαραίτητων προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου:
α) να σας βοηθήσει στην εκπόνηση πρακτικής άσκησης δυνάμει έννομης υποχρέωσης που πηγάζει από τον κανονισμό του Υπουργείου Παιδείας που αφορά τους σπουδαστές των ΙΕΚ σχετικά με την εκπόνηση πρακτικής άσκησης.
Β) να σας βοηθήσει να βρείτε θέση εργασίας, κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης
Αποδέκτες αυτών των προσωπικών δεδομένων είναι οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες για κάλυψη θέσης ασκούμενου ή εργαζομένου σχετικής με το αντικείμενο ενασχόλησης σας. Η LE MONDE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ  τηρεί τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες, από την ημερομηνία αποστολής.
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. πατώντας εδώ

 
Αποδοχή όρων υποβολής βιογραφικού σημειώματος