Γλυκά με άρωμα…Γαλλίας

H ypsili zaxaroplastiki apo ti Ferrandi (4)   Οι σπουδαστές, οι απόφοιτοι και οι επαγγελματίες που παρακολούθησαν το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Η υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη…κατευθείαν από τη Γαλλία», πήραν μια γεύση από την άριστη τεχνική και τη δεξιοτεχνία του Γάλλου καθηγητή ζαχαροπλαστικής, Stevy Antoine, της γαλλικής σχολής Ferrandi – Paris.

Τα σεμινάρια με θέμα «Η υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη…κατευθείαν από τη Γαλλία» συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 20/12.

Οι συνταγές που παρασκευάστηκαν στο πρώτο σεμινάριο ήταν:
Coffée
Mont Blanc
Τάρτα σοκολάτας-κουμκουάτ

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 8211700.