• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Φυλλάδια Σχολής

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι απόλυτα εξειδικευμένος στις Τουριστικές, Ξενοδοχειακές και Γαστρονομικές Σπουδές, με προγράμματα που τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Οι ειδικότητές του καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα επαγγελμάτων της Τουριστικής Βιομηχανίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE είναι το μοναδικό Ι.Ε.Κ. στην Ελλάδα πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (United Nations World Tourism Organization U.N.W.T.O).

Φυλλάδιο Σπουδών

Για να κατεβάσετε (download) το Φυλλάδιο Σπουδών για το έτος 2016-2017 παρακαλούμε κάντε κλικ τον παρακάτω σύνδεσμο : Φυλλάδιο Σπουδών.

Σεμινάρια Hotel & Tourism Professionals’ Lectures

Για να δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων Hotel & Tourism Professionals’ Lectures για το έτος 2015 παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : Hotel & Tourism Professionals’ Lectures.

Σεμινάρια Food Friends, Food Professionals και Wine Friends

Για να κατεβάσετε (download) το πρόγραμμα σεμιναρίων Food Friends,Food Professionals και Wine Friends για το έτος 2016-2017  παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : Σεμινάρια Food Friends, Food Professionals και Wine Friends