• Επιλογή Γλώσσας: GR / EN

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο NEW στο Σύνταγμα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 06 Απριλίου 2012 εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας «Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας» στο ξενοδοχείο «NEW» στο Σύνταγμα.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος «Οργάνωση & Λειτουργία Ξενοδοχείου» και συνοδεύονταν από τον συντονιστή εκπαίδευσης και καθηγητή της ειδικότητας, κ. Σάρλη.

 

 

Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους του συγκροτήματος από την κ. Λισσαίου Events Manager και την κ. Παπαευσταθίου Guests Relations Manager του ξενοδοχείου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους ενός design hotel που απηχεί με τον πιο έντονο ομολογουμένως τρόπο, τη φιλοσοφία διακόσμησης του χώρου, των διεθνώς γνωστών αρχιτεκτόνων αδελφών Campana, οι οποίοι επηρεασμένοι από το Βραζιλιάνικο καρναβάλι, με δημιουργίες από έπιπλα έως παπούτσια, εμπνεύστηκαν και από την Ελληνική παράδοση. Με την βοήθεια των φοιτητών του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, δημιούργησαν χειροποίητες καρέκλες και φωτιστικά ενώ διατήρησαν μερικά χαρακτηριστικά του κτιρίου, όπως η μαύρη μαρμάρινη σκάλα.

Ο καθηγητής συνοδός και οι σπουδαστές ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Δ. Βαλυράκη για την φιλοξενία.