Culinary nutrition Εφαρμογές στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική – LE MONDE Food Professionals 2019

Την τελευταία τάση στην επιστήμη της διατροφής που προτείνει μία πλούσια σε θρεπτική αξία και γεύση διατροφή με λιγότερες θερμίδες, παρουσίασε η κ. Βασιλική Τρίμη, Βιολόγος-φυσιολόγος, κλινική διατροφολόγος με ειδίκευση στην εφαρμοσμένη διαιτολογία-διατροφή, ενώ ο chef Χρήστος Παναγόπουλος και ο pastry chef Νικόλας Νικολακόπουλος μάς έδωσαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κλασικές αλμυρές και γλυκές γεύσεις σε συνταγές που χαρίζουν ευεξία.