Νέα, ανακοινώσεις

Εντατικά προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες

16 Οκτωβρίου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

sokolatas-zestiΔύο εντατικά προγράμματα διάρκειας 6 εβδομάδων, το Intensive Chef Course με θέμα τη μαγειρική και το Intensive Pastry Chef  με θέμα τη ζαχαροπλαστική, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για όλους εσάς που λατρεύετε την κουζίνα και θέλετε να δημιουργείτε πρωτότυπες γεύσεις, ξεκινούν από 11 Νοεμβρίου.
Τα μαθήματα διαρκούν 3,5 ώρες και πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της σχολής LE MONDE.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα  έχει ως εξής:
Intensive Chef Course  – Εντατικό πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 13 Νοεμβρίου ως 19 Δεκεμβρίου, 17.20 -21.00
Intensive Pastry Chef Course – Εντατικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής τέχνης Κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 12Νοεμβρίου  ως 20 Δεκεμβρίου, 17.20 – 21.00
Παρακολουθώντας τα εντατικά προγράμματα θα αποκτήσετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες στην κουζίνα.  Θα έχετε την ευκαιρία να  δουλέψετε μαζί με τους καθηγητές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, να δοκιμάσετε νέες γεύσεις και να μάθετε τεχνικές επαγγελματικού επιπέδου και μέσα από όλα αυτά να εξελιχθείτε στη διάρκεια των 6 εβδομάδων σε πολύ καλούς γνώστες του αντικειμένου που αγαπάτε.
Σας περιμένουμε!
Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές, τηλ. 210 8211700, [email protected]

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.