Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ψάρι Ανατομία & τεμαχισμός για επαγγελματίες – LE MONDE Food Professionals 2019

12 Απριλίου, 2019 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο επαγγελματίας της εστίασης αναφορικά με την ανατομία & τον τεμαχισμό ψαριών καθώς και τη διαχείριση επιλεγμένων οστρακοειδών, παρουσίασε αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής, ο chef και συγγραφέας του βιβλίου “Μαθήματα Ανατομίας & Τεμαχισμού για Επαγγελματίες Chef”, Αναστάσιος Αλεξιάδης!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.