Χρηματοδότηση Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων Όλα τα Μυστικά για ένα Επιτυχημένο Ξεκίνημα

Παρασκευή 16/01, 12.20-14.55         
Η επαγγελματική σταδιοδρομία ενός αποφοίτου ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών δεν αποκλείει τη δημιουργία προσωπικής επιχείρησης στον τομέα του τουρισμού, της διαμονής και της μαζικής εστίασης. Σε αυτή τη διάλεξη, αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε κλασικές αλλά και σύχρονες μορφές χρηματοδότησης υφιστάμενων και νέων-υπό σύσταση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο τρέχον ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ». Ξεκινήστε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού, με τις καλύτερες προϋποθέσεις!
Εισηγήτρια: Ελένη Βασσάλου
Απευθύνεται μόνο στους εν ενεργεία σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ
Εισηγήτρια οικονομικών μαθημάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE με πολυετή διδακτική εμπειρία στην ιδιωτική αλλά και στη δημόσια εκπαίδευση.
Σπουδές στα οικονομικά με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά & την οικονομική πολιτική των χωρών-μελών της Ε.Ε και μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και το Ε.Γ.Λ.Σ. με εξειδίκευση στις μεγάλες εταιρίες ( Α.Ε. )
Εχει διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, ενώ είναι συγγραφέας των βιβλίων «Στοιχεία Γενικής Λογιστικής » (2005) και «Αρχές Οικονομικής. Στοιχεία Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας, Κόστους, Προϋπολογισμοί Τουριστικών Επιχειρήσεων» (2005).

waiter-492872_1280