Τ-art, η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD: οι νικητές παρουσιάζουν τις συνταγές τους

SONY DSC

Oι σπουδαστές της σχολής που αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού t-art, η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD μας παρουσιάζουν τις συνταγές τους!

Ο Ευσταθόπουλος Οδυσσέας, σπουδαστής στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης εμπνεύστηκε τη συνταγή με τίτλο «Τάρτα με mousse ανθότυρου, νωπή γύρη, ανθρακούχα lychees & sorbet αχλαδιού».

Για να δείτε τη συνταγή πατήστε εδώ:

Τάρτα με mousse ανθότυρου, νωπή γύρη, ανθρακούχα lychees & sorbet αχλαδιού

Ο Μυκονιάτης Γιώργος,  σπουδαστής στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης εμπνεύστηκε τη συνταγή με τίτλο «Τάρτα από ζύμη φάβας με γαρίδες, φινόκιο & κατίκι».

Για να δείτε τη συνταγή πατήστε εδώ:

Τάρτα από ζύμη φάβας με γαρίδες, φινόκιο & κατίκι