Το τυρί στη ζαχαροπλαστική

Παρασκευή    28/3/2014    17.30 – 20.30

Πώς μπορεί να συνδυαστεί η αλμυρή, υφάλμυρη ή ουδέτερη γεύση ενός τυριού με την γλυκιά γεύση των συστατικών ενός γλυκού;  Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους συνδυασμούς της ζαχαροπλαστικής τέχνης που ενσαρκώνεται σε κλασικά γλυκά όπως το cheesecake. Με τη βοήθεια του chef θα εξερευνήσουμε νέες ιδέες για τη χρήση διαφόρων ειδών τυριού στη ζαχαροπλαστική που θα μας πάνε πολύ πιο μακριά από τo cheesecake….

Εισηγητής: Νικόλας Νικολακόπουλος                                Κόστος 45€