«Ταξίδι» στη μοριακή γαστρονομία με τον Hervé This και την LE MONDE

Με θέμα «Μοριακή Γαστρονομία: από τη μοριακή κουζίνα στην κουζίνα note à note, το παρελθόν και το μέλλον», ο διεθνούς φήμης φυσικοχημικός και δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, παρουσίασε την κουζίνα «note à note», μια καινοτόμο επιστημονική ιδέα με γαστρονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της dans LE MONDE μια πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE, με καλεσμένους διακεκριμένες προσωπικότητες με διεθνή εμβέλεια και επιδραστικό ρόλο στις διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας, της ζαχαροπλαστικής και του τουρισμού. Στόχος της νέας δράσης είναι η διαρκής γνώση και η άμεση επαφή των φοιτητών με τις διεθνείς εξελίξεις. Διαβάστε το άρθρο στο simposio.news

simposium