Σφολιάτα, η γνωστή μας άγνωστη

Τετάρτη    5/2/2014    17.30 – 20.30

Σφολιάτα, η αφράτη ζύμη που όταν ψήνεται φουσκώνει και σχηματίζει λεπτές στρώσεις από πολλά φύλλα. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και παρόλο που χρειάζεται «ειδική μεταχείριση», η επεξεργασία της είναι εύκολη αν ακολουθήσει κανείς συγκεκριμένα βήματα. Θα μάθουμε όλα τα μυστικά για να ανοίγουμε φύλλο σφολιάτας και θα δημιουργήσουμε γευστικές συνταγές με την αφράτη αυτή ζύμη.

Εισηγητής: Χάρης Ψιλόπουλος          Κόστος 60€